Menukort

GÆLDER FRA MANDAG D. 13.01.14

SPISE

09.00 – 14.00

Croissant/kanelsnegl/tebirkes 18,-

Croissant og valgfri kaffe 50,-

Ølandsbolle fra Vores Brød med Vesterhavsost og Arla Unika smør 32,-

Havregrød med kanel, hakkede mandler og æble 35,-

Yoghurt med appelsinmarmelade & vildt go’ müsli 37,-

Pariser-toast med ost, skinke og Heinz ved siden af 40,-

Grape-appelsin carpaccio 35,-

Huevo al plato (spansk omelet) med salsa, Chorizo, Vesterhavsost,
ristet brød og grønt 70,-

Belgiske vafler med vaniljecreme og friske bær 40,-
_________

11.00 -16.00

GRILLET SANDWICH – alle lavet på ØKO-surdejsbrød fra Vores Brød

Tomater – Mozzarella – persillepesto 60.-

Serranoskinke – Mozzarella – agurk – persillepesto 65-

Kyllingebryst – Syltede agurker – Sennepsmayo – tomat – agurk 75,-

Grillet tun – sennepsmayo – bærkapers – syltede løg 75,-

Krebsehalsesalat – dild – agurk – citron 75,-

Avocado – shilimayo – syltede løg – tomat – ærteskud 60,-

Gedeost – semidried tomat – chorizo-olie – ristet chorizo 70,-

_________

AFTEN 17.30-21 (22:00 i weekenden)

SMÅRETTER

Ansjos og citron 40,-

Burrata og olivenolie 75,-

Kylling-rilette og syltet græskar 85,-

Chorizo, sennepsmayo, syltede løg, salsa og grønt 90,-

Jordskokkesuppe, trøffel, chorizo og røgsaltede mandler 85,-

STØRRE RETTER

Kornotto med Vesterhavsost, syltede og ristede svampe 105,-

Braisseret okse med mos, rødvinssauce og grønt 125,-

Chevre Chaud med figner, valnød, ristet chorizo og tomat 115,-

Salat med stegt kylling, Vesterhavsost, syltede løg og sennepsmayo 115,-

Brættet;
Burrata, kyllingrillette med syltet græskar, lomo, salami, manchego, gedeost og oliven 145,-

Plenums burger;
190gr. bøf, salsa, avocado, revet vesterhavsost, grøn chili, avocado og chorizo 100,-

SALT

Oliven 30,-

Trøffelchips 30,-

Peanuts og røgsalte mandler 30.-

SØDT

Romkugler 4 stk 30,-

Cookie fra LECKERBAER med chokolade og ingefær 25,-

Citrontærte med marengs 40,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *